Game On: ontdek de nieuwste gamecards trends

0
26
playstation card

Kruip je in je vrije tijd maar al te graag achter je computer of gameconsole, voor het spelen van de leukste (en nieuwste) spellen? Misschien zie je dit als het ultieme relaxmoment met vrienden of je speelt liever in je eentje de sterren van de hemel. Als je een groot liefhebber bent van gamen, heb je vast en zeker weleens een keer iets gehoord van Game Cards. Twee gewilde trends van dit moment lichten we verder voor je toe in dit blog.

Nieuwe films, games, muziek en meer met een PlayStation Network kaart

Heb je al eens de opties bekeken binnen een PlayStation Network kaart? Want wie dacht dat je alleen maar games kunt kopen met deze PSN kaart, heeft het mis. Je kunt er namelijk ook muziek, films én meer mee kopen. Dit maakt de kaart erg veelzijdig. En dankzij de verschillende bedragen waar je uit kunt kiezen, is er voor ieder budget een passende oplossing. Naast dat je de leukste dingen ermee kunt kopen, kun je het tegoed ook omzetten in currencies voor het gamen. Hierdoor kun je ook items in je online omgeving kopen. De mogelijkheden lijken dus haast eindeloos te zijn.

Speel de sterren van de hemel met de nieuwste spellen van Nintendo, gekocht met een leuke Game Card

Ben je toch meer een liefhebber van het spelen van spelletjes op een Nintendo console? Ook dan zijn er gelukkig meer dan genoeg mogelijkheden. Met een Game Card kun je namelijk ook lekker gaan shoppen in een Nintendo eshop. Ook in dit geval heb je de keuze uit verschillende soorten tegoeden, die je weer op verschillende soorten manieren uit kunt geven.

Erg leuk om voor jezelf te kopen, nog leuker om cadeau te geven aan een liefhebber van spelletjes

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die een Game Card je te bieden heeft? Het kopen ervan heb je in een mum van tijd online gedaan. Naast dat dit natuurlijk erg leuk is om voor jezelf te kopen, is het ook het perfecte cadeau om te geven aan een liefhebber van spelletjes. Ideaal als je toch niet helemaal weet wat voor items er nog nodig zijn – of als je graag een kleine bijdrage wilt leveren aan die ene vette game die nog uit moet komen. Het is dus de hoogste tijd om alle mogelijkheden een keer te ontdekken die er zijn met het geven van een Game Card.