Het juiste hoesje voor jouw Samsung telefoon

hoesje samsung telefoon

Als jij een Samsung telefoon hebt is de kans groot dat je hier ook een hoesje voor hebt, maar is deze ook goed genoeg? Er zijn ontzettend veel hoesjes verkrijgbaar voor de vele verschillende Samsung telefoons, echter zijn deze lang niet altijd even goed. Koop je bijvoorbeeld een hoesje op de markt, of via een buitenlandse webshop, dan kan het maar zo zijn dat je smartphone niet goed past. Als je het hoesje dan alsnog gebruikt biedt deze geen enkele bescherming en kan het er juist voor zorgen dat je telefoon eerder valt.

Originele hoesjes

Samsung zelf heeft ook een groot assortiment aan hoesjes, maar daarnaast zijn er ook nog ontzettend veel hoesjes verkrijgbaar van andere merken. Het belangrijkste is dat je altijd goed kijkt voor welke Samsung het betreffende hoesje is. Samsung hoesjes passen altijd alleen op de smartphones die op de verpakking staan. Heb je een nieuwe telefoon aangeschaft, dan kun je de hoesjes van je oude telefoon dus niet voor je nieuwe toestel gaan gebruiken. Misschien past hij wel, maar de afmetingen zijn altijd anders. Ook de plek van de camera en de knoppen kunnen anders zijn, waardoor niet alles even goed afgeschermd is.

Een hoesje gebruiken om schade aan de telefoon te voorkomen is sowieso een goed idee, maar dan is het wel belangrijk dat je de juiste bescherming gebruikt. Wanneer jij een hoesjes gebruikt dat te groot is voor de telefoon is het juist gevaarlijker. De kans dat je telefoon hieruit valt en op de grond valt is namelijk erg groot. Doe dit dus beter niet want het is ontzettend zonde als je hierdoor een behoorlijk bedrag kwijt bent aan de reparatiekosten.

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S21

Heb jij net een nieuwe Samsung Galaxy S21 aangeschaft maar heb je daar nog geen Samsung S21 telefoonhoesje voor? Ook voor dit type zijn er uiteraard verschillende hoesjes te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een normaal hoesje of een hoesje waar je ook ruimte hebt voor pasjes maar er is nog meer keuze. Er zijn ook waterbestendige hoesjes verkrijgbaar zodat je ook onder water nog kan filmen of foto’s kan maken, zijn er shock proof hoesjes die tegen een stootje kunnen en zijn er transparante hoesjes verkrijgbaar. Dit is vooral handig wanneer je jouw telefoon onder andere hebt uitgekozen op zijn achterkant. Een transparant hoesje zorgt wel voor de nodige bescherming, maar je kunt tegelijkertijd wel nog steeds de originele achterkant zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here