De voordelen van parkeren bij het vliegveld

0
149
Depositphotos_39522303_S

Wanneer je op vakantie of zakenreis gaat met het vliegtuig, kun je hier op een aantal verschillende manieren heen. Natuurlijk zou je met het openbaar vervoer kunnen gaan, maar dan moet je wel rekening houden met de reistijden, vertragingen of stakingen. Daarnaast is dit niet de meest handige optie als je twee weken op vakantie gaat, omdat je dan veel bagage bij je hebt. Een andere optie is dat je gebracht wordt door een familielid of kennis. Echter, ga je met het hele gezin op vakantie, dan kan dit ook vrij lastig zijn. Niet alleen moeten alle gezinsleden dan in de auto kunnen, maar moet je ook alle bagage nog achterin kwijt kunnen.

Met de auto naar het vliegveld

Gelukkig is er ook de optie om met je eigen auto naar het vliegveld te gaan. Vlieg je via Eindhoven airport? Dan zijn er een aantal parkeren Eindhoven airport tips die je door kunt lezen. Een belangrijke hierbij is, dat je vooraf een checklist maakt met jouw wensen. Bepaal bijvoorbeeld voor jezelf of je de auto kort (1-3 dagen) of lang wilt parkeren, of de auto opgeladen moet worden tijdens je afwezigheid en of je gebruik wilt maken van valet parking of een shuttle bus. Deze laatste is ideaal, want daardoor kun je ook verder weg parkeren. Met de shuttle bus wordt je dan vervolgens naar het vliegveld gebracht. Stap je liever voor de vertrekhal uit met al je koffers? Dan is een parkeerbedrijf met valet parking een goed alternatief.

Kort parkeren op het vliegveld

Ga je maar een weekend weg, bijvoorbeeld omdat je op familiebezoek gaat, een zakenreis hebt of omdat een familielid in het buitenland trouwt? Dan kun je gebruikmaken van Eindhoven airport kort parkeren. Je parkeert dan voor maximaal drie dagen, en via de verschillende parkeerbedrijven kan dit voor een erg scherpe prijs. Natuurlijk kun je ook bij het vliegveld zelf parkeren, maar dan betaal je wel direct de hoofdprijs. Door iets verder weg te parkeren en gebruik te maken van de shuttlebus ben je uiteindelijk minder geld kwijt en weet je zeker dat je auto veilig staat. Bij de meeste bedrijven is er overal camerabewaking aanwezig of staat je auto zelfs afgesloten. En door je parkeerplek meteen online te boeken weet je zeker dat er op de dag van vertrek een plek voor je beschikbaar is. dit scheelt stress, want je wilt natuurlijk dat alles goed geregeld is voor je vakantie.