Wat geef jij dit jaar met Moederdag?

gezin op terras aan het eten

Moederdag staat alweer bijna voor de deur. Het ideale moment om jouw moeder eens in het zonnetje te zetten. Zeker in deze gekke tijd is dat fijn om te doen, al is het dan misschien op afstand. Nu zijn er heel veel dingen te bedenken die je kunt geven met Moederdag, maar waar kies je dan voor? In dit artikel geven wij je een aantal tips.

Brievenbuscadeaus

Een cadeau door de brievenbus. Het klinkt als iets dat je voorheen nooit zou doen, maar wat nu tijdens de coronacrisis ineens heel populair is. Ga je online op zoek, dan zie je al snel hoe groot het aanbod is. Cakes, mini taarten, chocolade, brownies, muffins en nog veel meer. Zeker wanneer je niet fysiek bij je moeder kan zijn is dit een leuk en lekker cadeau om te geven en zo te laten weten dat je aan haar denkt.

Reserveer een terrasplek met Moederdag

Moederdag is dit jaar op 9 mei, en dan zijn ook de terrassen weer open. Nadat alles een jaar dicht heeft gezeten verlangt iedereen wel weer naar een middag op het terras zitten. Gingen jij en je moeder voorheen vaak koffie drinken bij een bepaalde zaak, of gingen jullie regelmatig samen lunchen? Reserveer dan een plek bij je favoriete horecazaak om samen te gaan lunchen!

Een fotoherinnering

Foto’s doen het natuurlijk altijd goed, dus ook zeker met Moederdag. Wil je nou graag eens wat anders geven dan een foto in een lijstje met een mooie tekst erbij, denk dan eens aan een foto op canvas! Er zijn verschillende afmetingen waar je uit kan kiezen, zodat het altijd past binnen de ruimte waar jij bedacht had deze op te hangen. Een foto op doek zorgt voor een mooie, blijvende herinnering en is daarnaast tijdloos en passend in elk interieur.

Een weekendje weg boeken met Moederdag

Een weekendje weg is nu zeker niet hetzelfde als vóór de coronacrisis, want veel dingen zijn gesloten. Maar toch ben je er wel even tussenuit, even in een andere omgeving. Daarnaast is het zo dat je, wanneer je een huisje boekt op een vakantiepark, wel gebruik kunt maken van bijvoorbeeld het zwembad. Het nadeel is wel dat dit werkt door middel van een tijdslot die je vooraf moet reserveren, het voordeel is dat je dan het zwembad vrijwel voor jullie alleen hebt.

Thuis uit eten

Er zijn bij veel restaurants boxen te bestellen waarmee je zelf een maaltijd op tafel kunt zetten. In deze boxen zit dan eten dat in principe al helemaal klaar is, en dat je enkel nog moet verwarmen. Dus dek de tafel, pak het mooiste servies, steek de kaarsen aan en schenk een lekker glas wijn in voor je moeder. Zet wat fijne muziek op en verras haar met een restaurantwaardig gerecht in jullie eigen woonkamer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here