Stijlvol en slim in één horloge

smartwatch bij een vrouw

Overdag op kantoor wil je graag een horloge dat bij je kleding past, dat er mooi uitziet en niet teveel opvalt. Maar na het werk wil je ook nog graag even sporten, en wil je graag je hartslag bijhouden, snelheid of het aantal rondes dat je al gezwommen hebt. Vaak heb je hier een ander horloge voor nodig, omdat een normale deze functies niet heeft.

Verschillende dames horloges

Tegenwoordig heb je veel keuze als het gaat om dames horloges. Of je nou gaat voor een normaal horloge, een smartwatch of een horloge die speciaal voor het sporten is. Wat je echter nog niet vaak ziet, zijn horloges die alle drie de punten hebben die zojuist werden benoemd. Hoe ideaal zou het zijn om tijdens het werk een horloge te kunnen dragen dat stijlvol is, maar waarop je wel alle meldingen van je smartphone kunt zien en mee kunt bellen, en na het werk met datzelfde horloge zou kunnen sporten?

Garmin horloges

Garmin is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van horloges die er stijlvol uitzien, smart zijn en waar je ook mee kunt sporten. De Garmin Vivomove is een smartwatch dat er op het eerst oog uitziet als een analoog horloge met wijzers, maar heeft daarnaast ook een smart display. Wanneer jij een inkomende e-mail wil lezen of een oproep wilt beantwoord verplaatsen de wijzers zich zodat het scherm zichtbaar wordt. Ben je klaar? Dan zetten de wijzers zich vanzelf weer terug op de juiste plek.

De Vivomove is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rosé goud. Een erg mooi en stijlvol horloge met een roestvrijstalen kast van 42 mm diameter en een metalen band. Het uurwerk zelf is afgewerkt met saffierglas. Verder is de smartwatch geschikt voor Android 4.0 en hoger, en voor iOS 10.0 en hoger. Het display is in full colour, heeft een Amoled scherm en werkt door middel van een verborgen touch screen.

Lees ook: populaire merkschoenen voor vrouwen 

Wat zijn de functies?

De tijd is af te lezen door middel van de analoge wijzers, maar daarnaast kun je ook de datum zien, je kalender bekijken en een stopwatch, timer of alarm instellen. Ook beschikt de smartwatch over Bluetooth, NFC en GPS. Ook houdt hij het weer voor je bij en registreert hij hoogtes, die hij vervolgens ook onthoudt.

Er is een hartslagmeter aanwezig die je een melding geeft wanneer je hartslag onregelmatig is, de verschillende zones aangeeft en de belasting laat zien. Ook zit er een activity tracker op de smart watch, evenals een monitor voor je zwangerschap, slaap, ademhaling en je zuurstof. Er is een calorieteller aanwezig, een stress-tracker, een virtuele tegenstander/partner en er zijn verschillende fitness trainingen en sportmodules te gebruiken.

Wil je gaan hardlopen? Dan houdt de stappenteller voor je bij hoeveel stappen je hebt gezet, de rondeteller helpt je bij het bijhouden van je rondes en de snelheidsmeter laat je zien hoe hard je gaat. Ook is er een automatisch stappen doel dat je in kan stellen en is er een afstandsmonitor aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here