Voor welke ontspanning ga jij?

vrouw in een bubbelbad buiten

Het kan lastig zijn te zorgen voor genoeg ontspanning voor jezelf. En dat terwijl je dit echt nodig hebt. Na een drukke dag met de kinderen thuis, of een lange werkweek met teveel vergaderingen bijvoorbeeld. Er zijn genoeg manieren om te kunnen ontspannen, maar als je eens iets anders wilt uitproberen kun je ook kiezen voor een ontspannend bad.

Verschillende baden

Wil je graag een bad in de tuin hebben, dan heb je keuze uit verschillende baden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke spabaden of een lekker bubbelbad. Door de aangename temperatuur zul je al snel ontspannen, en daarnaast zorgt het water er ook nog voor dat je bloedcirculatie beter wordt en dat eventuele pijnlijke spieren sneller zullen herstellen.

De baden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, wat ideaal is. Wil je er voornamelijk alleen in zitten, dan is een bad voor 1 tot 3 personen groot genoeg. Kijk hierbij wel naar het aantal zit- en ligplekken, want je wil natuurlijk wel optimaal kunnen genieten.

Bubbelbad aanschaffen

Een bubbelbad is heerlijk om te hebben, maar het aanschaffen ervan is niet goedkoop. Heb je niet het budget voor het allernieuwste model met alle extra functies? Dan is het wellicht een goed idee te kijken naar de bubbelbad outlet. Perfecte bubbelbaden met verschillende functies, alleen dan voor een meer gangbare prijs.

Vaak wordt gedacht dat je bij een outlet alleen maar keuze hebt uit modellen die anderen niet wilden kopen, bijvoorbeeld omdat deze niet luxe genoeg zijn. Toch is dit zeker niet waar. Een bubbelbad met plek voor vijf personen, voorzien van meer dan 40 jets én een muzieksysteem zodat je kan genieten van je favoriete muziek, klinkt niet als een model dat geen luxe heeft, toch?

Je bubbelbad onderhouden

Net als bij alle andere producten die gebruikt worden, moet ook een bubbelbad regelmatig onderhouden worden. Hierbij is het vooral belangrijk dat het water schoon blijft en dat het chloorpeil juist is en blijft.

Ook de randen van het bad moeten schoongemaakt worden. Zeker wanneer je het bad meerdere keren per week gebruikt is dit belangrijk, omdat er anders een vetrand ontstaat. Alle vetten en oliën die van jouw lichaam afkomen blijven achter op het wateroppervlak. Maak je dit niet op tijd schoon, dan zal er een vettige rand ontstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here