Welke sauna is jouw favoriet?

vrouw in de sauna

Droom jij al tijden van een sauna, maar weet je niet goed welke sauna je precies aan wilt schaffen? Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen, dus het is begrijpelijk dat je twijfelt. Een sauna zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en even van de rust kunt genieten, maar het uitzoeken van het juiste model moet niet voor stress zorgen.

Infrarood cabine

De infrarood sauna is waarschijnlijk één van de bekendste sauna’s. Dankzij de straling van infrarood wordt het al snel aangenaam warm in de cabine, zodat je kan ontspannen. Daarnaast zorgt die warmte er ook voor dat pijn in het lichaam wordt verlicht.

Wil je een infrarood cabine kopen, dan zijn er verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Hierbij is het wel belangrijk eerst na te denken over het aantal personen dat tegelijk gebruik zal gaan maken van de cabine. Er zijn cabines voor één, twee of drie personen, maar ook grotere cabines zijn verkrijgbaar. Hierin kunnen bijvoorbeeld vijf personen tegelijk gebruik maken van de sauna.

Daarnaast is het ook goed om na te denken over de infrarood stralers. Er zijn cabines met standaard stralers, maar ook met dimbare stralers. Hierbij kun je dus zelf de intensiteit aanpassen. En wil je het helemaal luxe hebben, dan kun je ook nog gaan voor de dimbare full-spectrum stralers.

Een sauna in de tuin

Wil je wel graag een sauna, maar zou je die in de tuin willen plaatsen? Dan kun je het beste kiezen voor een barrelsauna. De mooie ronde vorm van deze sauna’s staat niet alleen heel mooi in de tuin, maar zorgt daarnaast ook nog eens voor de perfecte luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat de sauna snel is opgewarmd, waardoor jij dus sneller kan gaan genieten.

Ook deze sauna’s zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Je kunt er dus alleen of met je partner van genieten, maar als je graag met meer mensen tegelijk wilt genieten, kan dit ook. De grootste afmeting biedt genoeg plek voor zes personen. Hierbij heb je de keuze uit één of twee ligbanken, de rest van de plekken zijn zitplaatsen.

Zou je liever iets exclusievers willen, dan zou je er ook nog voor kunnen kiezen een sauna op maat te laten maken. Hierbij dien je dan de gewenste afmetingen door te geven, zodat de sauna op maat gemaakt wordt waardoor hij perfect in je tuin past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here