De leukste cadeaus voor een dreumes!

0
175

Het is soms erg lastig om te bedenken welke cadeau’s een dreumes voor zijn verjaardag krijgt. Veel mensen hebben dan ook nog niet in de gaten wat een kind allemaal kan doen op die leeftijd en dit maakt het lastig om iets te kopen. Vaak kun je er vanuit gaan dat alles wat je koopt leuk is voor een kind, maar kijk naar iets wat hij of zij over een half jaartje kan gebruiken. Er komen namelijk ook zoveel cadeaus, dat het kind door de bomen het bos niet meer ziet om mee te spelen.

Boeken

Wat heel erg leuk is voor een kindje van 1 jaar is een voorleesboek. Door een voorleesboek hoort het kind vaak de stem van de ouders en dit zorgt voor een nog betere band tussen het kind en de ouders. Daarnaast krijgt het kind een stuk hogere woordenschat dan kinderen die niet worden voorgelezen door hun ouders.

Kinderboeken 1 jarige zijn ook gericht op de creativiteit van een kind en het gaat over de dingen die een kind op die leeftijd of iets ouder kan meemaken. Denk aan boeken die gaan over een verjaardag of een boek die gaat over een dag in de kleuterklas. Je hebt ook kinderboeken abonnementen die zich speciaal richten op een bepaalde leeftijd van een kind en zo hoort hij elke maand nieuwe verhalen.

Loopfietsen

Wat een super leuk cadeau voor dreumesen zijn loopfietsen. Kinderen die iets ouder dan 1 jaar zijn, leren zo een stuk sneller fietsen en ze kunnen op meer plekken komen dan alleen met kruipen. Een groot voordeel hiervan is dat ze niet veel schade aan het huis kunnen aanrichten en ze hebben vaak een leuke print wat kinderen erg leuk vinden op die leeftijd.

Klimrekken

Dit zijn wel erg prijzige cadeaus voor kinderen, maar als je het ervoor over hebt kan het een leuk idee zijn om een klimrek te geven. Het kind zal wel een aantal maanden moeten wachten voordat hij hem kan gaan gebruiken als klimrek, maar de eerste voetstappen kan hij gaan zetten tegen het klimrek aan. Zo heeft hij eerder gevoel voor evenwicht wat fijn is voor het loopproces van het kind.

Ballen

Een bal is een makkelijk en goedkoop cadeau voor de verjaardag van een dreumes. Hier kan hij of zij achteraan lopen of kruipen en een beetje reactievermogen opbouwen. Daarnaast heb je ook ballen met figuren erop waardoor hij alle kanten op kan stuiteren waar hij achteraan kan gaan.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed is erg leuk om te kopen voor een dreumes. Kinderen zitten tegenwoordig al snel achter een scherm, maar door een kind vanaf jongs af aan buiten te laten spelen zal dit leuker zijn als hij of zij ouder is. Zo heb je voor in de zomer bijvoorbeeld een waterbaan met allerlei functies. Zo kun je het water vullen en kan je draaien aan een rad om alle bootjes te laten varen.

Poppen of knuffels

Kinderen zullen altijd blij worden van een nieuw poppetje van hun lievelings serie. Zo heb je verschillende figuren van Paw Patrol met allemaal verschillende kleuren. Daarnaast kun je een meisje natuurlijk een barbiepop geven met een setje kleren om het poppetje op te maken en een leuke outfit aan te doen!