Kledingtips voor de feestdagen!

0
400
feestdagen

Voordat we het doorhebben zitten we alweer in de decembermaand. De maand van feestdagen en gezelligheid, al is dat dit jaar waarschijnlijk op een andere manier dan we gewend zijn. Vanwege het coronavirus is het goed mogelijk dat we de feestdagen dit jaar minder uitbundig kunnen vieren. Wat de maatregelen ook mogen zijn, we willen er natuurlijk wel feestelijk uit zien. Daarom geven wij je in dit artikel kledingtips voor de feestdagen.

Ga niet voor groen en rood

Het lijkt zo leuk; de kleuren dragen die typerend zijn voor de Kerst. Maar toch kun je dat beter niet doen, en zeker niet in deze combinatie. De kerstboom en de Kerstman hebben deze kleuren, en daar zou het eigenlijk bij moeten blijven. Tenzij je een foute Kerst hebt natuurlijk, dan mag het wel. Maar dan wel met een heerlijke foute kersttrui.

Hoge hakken voor de feestdagen

Of we nou met z’n allen thuis moeten blijven, toch wel naar familie toe mogen gaan of misschien zelfs in een restaurant terecht kunnen; hoge hakken kunnen altijd. Ook wanneer je thuis blijft met je partner of gezin want zeg nou zelf, Kerst is toch bij uitstek het moment om je eens flink op te doffen?

Overdrijf en heb lef

Ben je normaal het type dat het liefst zwarte jurken draagt, ga dan nu eens voor kleur! Wil je echt uit je comfortzone stappen, kies dan voor een opvallende kleur, zoals goud of zilver. Het mag tijdens de feestdagen allemaal! Ook wanneer je niet van de jurken bent kun je overdrijven, bijvoorbeeld met een mooi broekpak of een jumpsuit.

Chique jas voor de feestdagen

Ga je toch de deur uit? Kies dan voor een mooie chique jas die perfect past bij je jurk of broekpak. Een trenchcoat staat eigenlijk altijd wel chique, maar misschien heeft je oma nog wel een gave vintage stola hangen die je mag lenen? Zo niet, kun je ook altijd even de kringloop binnenlopen; wie weet wat voor een parels je daar nog vindt.

Neem de tijd voor de voorbereidingen

Neem vooral ook de tijd voor de voorbereidingen. Ga naar de kapper, laat je nagels doen, onthaar alles, scrub je huid en zorg dat je lichaam er helemaal klaar voor is. Als jij je mooi voelt en lekker in je vel zit, straal je dit ook uit. Vergeet ook niet de juiste sieraden uit te zoeken die perfect bij je kleding passen, inclusief een mooie handtas.

Zorg voor back-up tijdens de feestdagen

Niets zo vervelend als een ladder in je panty, een hak die open ligt of een vlek in je jurk door een familielid dat niet uitkeek. Vooral wanneer je de deur uitgaat, wil je dit natuurlijk allemaal voorkomen. Toch is het handig extra spullen mee te nemen zodat je altijd een back-up hebt. Stop dus vooral je make-up en een extra panty in je tas. Wil je ook een extra paar schoenen en een andere jurk meenemen? Leg dit dan in de auto zodat je het niet telkens bij je hoeft te dragen.

Lees ook: Vocht in je benen, hoe komt het?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here