Zo zorg je voor meer speciale momenten met je partner

man vrouw film kijken

Iedereen kent het wel; na een aantal jaren samen te zijn kan de sleur er behoorlijk in gaan zitten. Jullie hebben allebei een drukke baan, het huishouden en misschien ook kinderen. Wanneer je zo druk bezig bent kan het goed zijn dat jullie elkaar soms wat meer vergeten. Je bent er wel, maar meer dan een praatje en ’s avonds samen wat televisie kijken is het niet. Hoe je voor meer speciale momenten met je partner zorgt, lees je in dit artikel.

Kies bewust samen een film of serie uit

Bij veel mensen gaat in de avond een televisiezender aan of wordt er een serie aangezet die jullie allebei half kijken terwijl jullie ook de telefoon bezig zijn. Dit zorgt er niet bepaald voor dat er gezellig samen gekeken wordt, en het misschien zelfs nog romantisch gaat worden. Daarom is het goed af en toe bewust samen een film of serie uit te kiezen die jullie nog niet kennen, en de telefoons even weg te leggen. Haal wat lekkere hapjes en lekker drinken in huis, doe de gordijnen dicht en steek wat kaarsen aan.

Vervolgens gaan jullie natuurlijk niet allebei aan een uiteinde van de bank zitten, maar gewoon lekker dicht tegen elkaar aan. Door samen bewust bezig te zijn met de film en het samenzijn, zul je al snel merken dat de sfeer heel anders is dan wanneer jullie allebei maar half kijken. En wil je bonuspunten scoren bij je partner? Kies dan een film of serie van zijn of haar favoriete genre of acteur.

Iets nieuws ontdekken in de slaapkamer

Merk je vooral dat er qua seks niet veel meer terecht komt binnen jullie relatie? Dan is het misschien een goed idee speciale momenten te creëren in de slaapkamer. Dit kan op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de slaapkamer romantisch in te richten en zelf iets moois of uitdagends aan te trekken, maar ook door iets nieuws te ontdekken. Er zijn veel artikelen verkrijgbaar die zorgen voor wat meer spanning in de slaapkamer, maar als jullie wel in zijn voor een wat heftigere avond kunnen jullie ook kiezen voor BDSM-producten. Hier zijn er genoeg van te krijgen, voor beginners maar ook voor mensen met ervaring.

Boek een speciale vakantie

Op vakantie gaan, of dat nou een weekend of een week is, zorgt altijd voor de nodige ontspanning. Dit zorgt ervoor dat je daarna weer met nieuwe energie aan de slag kan gaan. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat jullie dichter bij elkaar komen. Iedere vakantie is in principe goed, want jullie gaan er samen even tussenuit, maar een speciale vakantie kan net dat extra zetje geven. Boek bijvoorbeeld een kamer of huisje met een jacuzzi of sauna, of boek bij een hotel dat ook een wellness heeft.

Ook doe je er goed aan alvast wat voorwerk te doen, zodat je dat niet op het laatste moment hoeft te doen. Reserveer bij een lekker restaurant, regel kaartjes voor een museum of theater of kijk of er nog romantische alternatieven zijn. Zit je aan het water bijvoorbeeld, dan zijn er vaak ook boottochten die geboekt kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here