De beste isolerende raamdecoratie?

0
84
rolgordijnen

Wanneer je het energieverbruik van jouw woning omlaag wilt brengen dan spelen er meerdere factoren een rol. Een goed geïsoleerde woning blijft beter op temperatuur, je kan op een lagere temperatuur stoken. En in de zomer raakt de woning niet zo snel oververhit waardoor de airco minder vaak nodig is om voor een aangename temperatuur te zorgen. Het beter isoleren van je woning kan je al in kleine stapjes oppakken, denk aan isolerende raamdecoratie die ’s zomers de warmte tegenhoudt, die anders via glazen ramen je woning indringt. En in de koudere maanden profiteer je er nog eens van, want de isolerende raamdecoratie zorgt ervoor dat je het warmteverlies via de ramen beperkt. Dat scheelt jou weer stookkosten, ideaal!

Isolerende raamdecoratie voor alle seizoenen

Ben je op zoek naar de mooiste raamdecoratie, die perfect past bij jouw ramen en woonstijl, en die ook nog eens goed isoleert? Dan zijn er verschillende opties. Ga voor sierlijke duettes, de gevouwen stof staat strak en sierlijk tegelijk. Of kies voor de meest verkochte raamdecoratie, rolgordijnen, en dan wel met een isolerende laag op de gordijnstof. Zowel duettes als ook rolgordijnen kan je voor elke afmeting raam makkelijk op maat laten maken. Stel dat je nou net geen standaard afmetingen kwijt kan, zoals velen van ons, dan is dat makkelijk op te lossen. Beide soorten raamdecoratie zijn er in talloze kleuren stof verkrijgbaar, ook met dessins, trendy print of verfijnd structuurtje. Daarom slaag je altijd voor duettes of rolgordijnen passend bij jouw woonstijl. Nog een voordeel van de isolerende stof: hij heeft ook nog eens een verduisterend effect, super voor op je slaapkamer. Zo geniet jij ook nog eens van een goede nachtrust en volop privacy!

Isolerende raamdecoratie op maat laten maken

Natuurlijk kan je kant en klare rolgordijnen en duettes bestellen. En deze raamdecoratie op maat is ook online te bestellen. Ben je goed in inmeten en monteren van raamdecoratie? Of twijfel je snel of je de juiste maat hebt genomen, en wat was ook alweer in de dag en op de dag? Als je zeker wilt weten dat jouw isolerende duettes of rolgordijnen op maat straks perfect aansluiten ga dan naar de woonwinkel Huizen. Hier adviseren de medewerkers je graag, je kan samen de juiste en stijlvolle keuzes maken en jouw duettes of rolgordijnen laten inmeten en ook monteren. Scheelt jou weer een uur prutsen met meetlint, boor en huishoudtrap. Benieuwd? Ga eens langs voor inspiratie en advies!

Elektrisch bedienbare raamdecoratie

Wil jij jouw isolerende raamdecoratie tot in de puntjes kunnen afstellen op veranderende weersomstandigheden? Kies dan voor elektrisch bedienbare duettes of rolgordijnen. Want dan heb je de optie om jouw raamdecoratie zelfs te koppelen aan een weer-app. Bij de woonwinkel helpen ze je graag verder met het programmeer stukje, denk aan instellen van vaste tijden wanneer jouw isolerende rolgordijnen open en dicht gaan of de juiste connectie met een weer-app. Fluitje van een cent en jij hebt duettes of rolgordijnen die klaar zijn voor een energiezuinige toekomst! Dat wij je toch ook?!  Want naast isoleren en besparen geniet jij ook lekker van alle comfort die elektrisch bedienbare raamdecoratie jou oplevert, techniek maakt het mogelijk.