Zo bespaar je ruimte en heb je optimaal comfort

0
130
tv beugel monteren

Heb jij ook al niet eindeloos gevloekt op dat logge tv meubel dat je woonkamer, of slaapkamer, ontsiert? Telkens lijk je er tegenaan te botsen en het neemt een wereld van plaats in die je voor zoveel andere dingen zou kunnen gebruiken. Om dan nog maar niet te spreken aan het werk dat je hebt om dat meubel telkens netjes, zonder rommel en stofvrij te houden. Je zou voor minder op zoek gaan naar een leuk, makkelijk en veilig alternatief. Wat als we je zeggen dat je dat ook echt kunt vinden in de vorm van een tv beugel? Lees verder en ontdek de vele mogelijkheden.

Een tv beugel voor ieder interieur

Als je denkt dat een tv beugel voor een minder aantrekkelijke aanblik van je woonkamer zorgt, kunnen we je al meteen helemaal geruststellen. Net het tegendeel is waar. Je kunt nu voor iedere kamer de perfecte tv beugel vinden die je perfect kunt inpassen in je interieur en die zelf stijl en klasse aan je woonkamer toevoegt. Of je nu beschikt over een klassiek en landelijk interieur of net over een strak en modern interieur, voor iedere woning is een tv beugel een goede oplossing.

De vele voordelen waar je kunt van genieten

Ruimte besparend

Zonder twijfel een groot voordeel en de meest aangehaalde reden om voor een tv beugel te kiezen, is de ruimte besparing die je ermee realiseert. Je hebt niet langer dat meubel dat toch wel ene flink deel van de beschikbare ruimte inpakt en die plaats kun je dan weer gebruiken om andere leuke spulletjes neer te zetten. Het enige wat je nodig hebt is een minimum aan plaats op hoogte tegen je muur en klaar.

Ergonomisch

Je kent het wel, na een avondje tv kijken, hebben je nek en rug het zwaar te verduren gehad. Je zoekt op de bank naar de meest comfortabele houding, maar nadien moet je toch vaststellen dat je daar niet in geslaagd bent. Omdat een tv beugel verstelbaar is, heb je nu het grote voordeel dat je de stand van je toestel telkens kunt aanpassen naar de voor jou best mogelijke omstandigheden. Kijk je tv vanop de bank of vanuit je luie stoel? Kijk jij tv of zitten de kindjes ervoor gekluisterd? Het verstellen van de hoogte en de kijkhoek biedt je de meest ergonomische mogelijkheden die je je maar kunt indenken. Laat dat avondje bingewatchen dus maar komen, je bent er helemaal klaar voor.

Veilig

We moeten er niet omheen draaien, een tv kost heel wat geld en je wilt natuurlijk niet dat er iets mee gebeurt. Toch is tijdens het poetsen of tijdens het spelen van de kinderen een ongelukje snel gebeurd? En daar sta je dan, een barst in je tv scherm en dus een grote hap uit je budget om die te vervangen of herstellen. Met een tv beugel is ook dat verleden tijd. Omdat je tv nu op hoogte hangt, loop je niet langer het risico er tegenaan te botsen en zo schade te veroorzaken. Naast plaats besparing en ergonomie ook een grote meevaller.