Leuke bingewatch-waardige series die je gezien moet hebben

0
380
bingewatch-waardige

Inmiddels heeft vrijwel iedereen wel een Netflix-account, maar heb je ook alle bingewatch-waardige series die hierop te vinden zijn al gezien? De kans is groot dat je door het uitgebreide aanbod soms niet meer goed weet waar je moet zoeken. Daarom hebben wij in dit artikel een aantal series voor je neergezet die je het liefst in één keer helemaal af zou willen kijken.

Bingewatch-waardige serie Breaking Bad

De eerste in het lijstje is direct een steengoede serie die je absoluut in één keer wilt afkijken. De serie gaat over een scheikundeleraar die ontdekt dat hij kanker heeft. Echter, de verzekeraar dekt niet alle kosten en dus zal er extra geld binnen moeten komen. Hier zijn veel opties voor, maar het maken van Crystal Meth is hiervoor de beste optie, toch?

Friends

Deze bingewatch-waardige serie is natuurlijk al heel oud, maar nog steeds heel erg populair. De serie gaat over een hechte vriendengroep die alles voor elkaar over hebben en de ander altijd helpt. De serie draait vooral om liefde, vriendschap en heel erg veel lol, en dit is dan ook in elke aflevering terug te zien.

Peaky Blinders, een echte bingewatch-waardige serie

Deze geweldige serie speelt zich in het begin af in het jaar 1919, in Birmingham. Tommy Shelby staat aan het hoofd van een bende die nergens voor terugdeinst op weg naar rijkdom. Tommy wil echter graag hogerop komen, en heeft daar vrijwel alles voor over. In deze serie zie je spanning, actie, geweren, vrouwen en geld voorbij komen en de kans is heel groot dat je deze serie aan één stuk door gaat kijken.

House of Cards

De politiek in Amerika is een behoorlijke slangenkuil. Kijk je deze serie, dan kom je er al snel achter hij het er echt aan toe gaat, welke krachten er spelen en wat er allemaal gevraagd wordt van de president. In deze serie wordt het leven in Amerika ontzettend goed nagemaakt, wat er niet alleen voor zorgt dat hij leuk is, maar je er ook nog eens wat van kan leren.

Suits met Megan Markle

Ook dit is zeker een bingewatch-waardige serie, al is het alleen maar omdat Megan Markle erin meespeelt. In de serie volg je een man die een fotografisch geheugen heeft en studeerde aan Harvard. Echter door omstandigheden heeft hij dit niet af kunnen maken. Toch besluit hij te gaan werken bij één van de grootste firma’s van New York als advocaat. Maar kan zijn grote geheim ook geheim blijven?

New Girl

Wie op zoek is naar een bingewatch-waardige serie waarbij je niet teveel hoeft na te denken, zit goed bij deze serie. New Girl staat namelijk garant voor veel plezier. De serie gaat over een vrouw wiens relatie kapot is gegaan. Ze besluit hierdoor maar in te trekken bij twee mannen in hun loft. Deze mannen hebben echter nog nooit samengewoond met een vrouw. Het is dus voor beide partijen wennen en een weg zien te vinden om hiermee om te gaan.

Lees ook: Lekkere thee soorten voor in de winter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here